Best verkochte producten

Informatie

Hendi profiline koekenpannen

Deze pannen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteits en materiaal series.

Deze kwaliteits horeca pannen hebben de volgende eigenschappen MET ANTIAANBAKLAAG  het is eengeschuurde pan met hoogglans gepolijste zware stootrand. De pannen zijn zuurbestendig en hebben zeer stevige, op meerdere punten gelaste,ideaal  koelblijvende handgrepen.
Een sandwich bodem (roestvast staal/aluminium/chroomstaal) combineert de hitte-eigenschappen van aluminium met de duurzaamheid van roestvast staal en de magnetische eigenschappen van chroomstaal dat vanzelfsprekend  inductiekoken mogelijk maakt.
De Koekenpannen bodem wordt gevormd met speciale drukversmelting, waardoor de gehele oppervlakken van de lagen naadloos aansluiten ,dit garandeert corrosiebestendigheid en optimale hittegeleiding door het oppervlakte.
Hendi deksels zijn 1 mm dik roestvast staal met ontluchtingsgaatjes.

Belangrijkste eigenschappen:

  •           Teflon Platium Plus antiaanbaklaag.
              Lange holle greep van roestvaststaal.
              Handgreep met klinknagels bevestigd.

 

Hendi  KOEKENPAN  Kitchen Line


Deze horeca kwaliteit koekenpannen zijn gunstig geprijsd en zijn allen voorzien van een Sandwich bodem (roestvast staal/aluminium/chroomstaal) deze bodem combineert de hitte eigenschappen van aluminium met de duurzaamheid van roestvast staal en de magnetische eigenschappen van chroomstaal die inductiekoken daardoor eenvoudig en kwalitatief mogelijk maakt.
De bodem van de kitchen line pannen wordt gevormd met speciale drukversmelting, waardoor de gehele oppervlakken van de lagen naadloos aansluiten - dit garandeert corrosiebestendigheid en optimale hittegeleiding door de bodem van de pan.
Alle modellen hebben een gesatineerde afwerking aan de buitenzijde.
Eigenschappen : Stevige, op meerdere punten gelaste, koel blijvende handgrepen.

  •          Lange holle greep van RVS
  •          Gesloten sandwichbodem.

Pofiline koekenpannen   Kitchenline koekenpannen  hendi koekenpan plaatstaal